Termeni si conditii

Momentan site-ul este in stadiu BETA. In aceasta perioada pot aparea modificari ale site-ului.
Nerespectarea acestor reguli atrage de la sine restrictionarea accesului pe AlertSMS.ro
Ne rezervam dreptul de a ne alege utilizatorii.
1) ACCEPTAREA CONDITIILOR

1.1 - Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

1.2 - Prin creearea unui cont pe www.alertsms.ro va asumati obligatia de a respecta termenii si conditiile acestui site.

2) PROIECT

2.1 - Alertsms.ro este un proiect fara garantii sau obligatii fata de userii care sponsorizeaza ori doneaza o anumita suma de bani in vederea inbunatatii.

3) DESCRIEREA SERVICIILOR

3.1 - AlertSMS.ro pune la dispozitia utilizatorului optiunea de a trimite sms-uri gratuite in retele Orange, Cosmote, Vodafone, Zapp si DigiMobil.

4) NEANGAJAREA RASPUNDERII

4.1 - AlertSMS.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

4.2 - AlertSMS.ro nu garanteaza in nici un fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site.

4.3 - Mesajele utilizatorilor vor fi retinute pe server timp de 6 luni.

4.4 - AlertSMS.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor trimise.

5) REGULI DE SECURITATE

Nu sunt permise:

5.1 - Stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea;

5.2 - Incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;

5.3 - Incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea platformei fara autorizatie;

5.4 - Incercarea de a interveni in functionarea serverului de hosting prin orice mijloace,inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS" (denial of service).

5.5 - Schimbarea ip-ului in mod repetat intr-un interval scurt de timp (posibil sa fiti considerat boot si veti primi restrictie permanenta)

5.6 - Abuzul asupra reclamelor afisate pe AlertSMS.ro se considera SPAM / FLOOD

6) REGULI GENERALE

6.1 - Orice utilizator care viziteaza acest site o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest sit sunt furnizate in scop de informare generala, nefiind insotite de nici un fel de garantii, explicite sau implicite.

6.2 - Orice utilizator are obligatia de a folosi optiunile site-ului doar in scop personal.

6.3 - Nu sunt permise conturile multiple. O persoana poate avea la un moment dat un singur cont.

6.4 - Mesajele cu continut vulgar si / sau obscen vor fi sterse iar utilizatorul banat permanent.

6.5 - Mesajele cu continut publicitar vor fi sterse iar utilizator banat permanent, pentru astfel de mesaje detaliile se stabilesc prin Contact

6.6 - Nu este permisa setarea de link extern in semnatura, pentru aprobarea acestor setari trebuie acordul unui administrator

6.7 - Userii ce folosesc date de inregistrare fictive si / sau invalide vor primit restrictie pe cont.

6.8 - Nu se admit mesajele cu continut politic si / sau religios.

6.9 - Daca exista dubii in luarea unei decizii, ne rezervam dreptul de a accesa continutul mesajelor.

6.10 - Conturile nu se instraineaza.

7) LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

7.1 AlertSMS.ro NU isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

8) INCHEIEREA ACORDULUI

8.1 - AlertSMS.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.